Vuurwerk

Vuurwerk kopen

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kunt u genieten van het vuurwerk van anderen, maar het is veel leuker en spannender om zelf vuurwerk af te steken! Bij ons tuincentrum in Beek koopt u allerlei soorten kindervuurwerk. Gaat u voor kleurrijke ijsfonteinen of voor de ouderwetse grondbloemen en gillende keukenmeiden? Voor de kleintjes hebben wij onder andere sterretjes, knalerwten en trektouwtjes. In onze webshop bestelt u nu alvast uw vuurwerk, zodat u het vuurwerk direct kan afhalen in ons tuincentrum. Bezoek nu onze webshop op: http://www.vuurwerkbeek.nl

Woont u in de omgeving van Beek, Stein, Valkenburg, Sittard, Elsloo, Meerssen, Maastricht, Geleen of Geulle? Dan bieden wij voor u de beste kwaliteit vuurwerk aan in uw omgeving. Ook dit jaar haalt u uw vuurwerk weer af in onze winkel in Beek. 

Vuurwerk_Beeker Tuincentrum

Kindervuurwerk categorie F1

Door het besluit van de overheid verkopen wij dit jaar enkel vuurwerk uit categorie F1. Dit is vuurwerk met een zeer kleine kans op gevaar. Lees hier meer over de reden waarom wij geen sier- en knalvuurwerk verkopen

Vuurwerkassortiment

Elk jaar zorgen wij voor een prachtig assortiment aan vuurwerk bestaande uit verschillende merken. Ons assortiment is samengesteld zodat alle vuurwerkliefhebbers, van jong tot oud, genieten van ons aanbod. Daarbij maken wij gebruik van een aantal vaste merken waaronder Proline vuurwerk, Asian Budget en Excellent. Dit jaar verkopen wij enkel vuurwerk uit de categorie F1. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten kindervuurwerk, zoals: 

  • grondbloemen
  • gillende keukenmeiden
  • ijsfonteinen
  • sterretjes
  • knalewten
  • trektouwtjes
  • stroboscoop

Veilig vuurwerk afsteken

Het allerbelangrijkste is natuurlijk om vuurwerk zo veilig mogelijk af te steken. Om al het vuurwerk zo veilig mogelijk af te steken, hebben we in onze webshop natuurlijk ook diverse producten om de veiligheid te bevorderen. Zo hebben we onder andere aansteeklonten, vuurwerkbrillen in verschillende maten en vuurpijlenstandaarden (deze zijn tegenwoordig ook verplicht). Veiligheid gaat natuurlijk voor alles, ook tijdens het afsteken van vuurwerk. Zorg er daarnaast voor dat u zelf geen brandbare kleding aan heeft en op een veilige plek het vuurwerk afsteekt. Let ook altijd extra goed op wanneer er kinderen in de buurt zijn, of samen met u het vuurwerk gaan afsteken. Houd afstand, ook tijdens de jaarwisseling.

Vuurwerk_Beeker Tuincentrum

Vuurwerk online bestellen

Weet u al welk vuurwerk u wilt bestellen? U plaats gemakkelijk uw bestelling in onze vuurwerkwebshop op http://www.vuurwerkbeek.nl. Ontvang gratis vuurwerk als u nu bestelt in de voorverkoop, dus wees er snel bij! Dan profiteert u van deze mooie actie. Haal uw vuurwerk af in ons tuincentrum in Beek op een door u gekozen tijdstip. Heeft u vragen over ons assortiment vuurwerk of over het bestellen of afhalen van het vuurwerk, stel gerust uw vraag via [email protected] of bel ons op 046 - 4372881. Met vuurwerk van Vuurwerkbeek.nl wordt het jaar 2019 knallend ingeluid. Wij heten u graag van harte welkom in ons Tuincentrum in Beek, uw ervaren vuurwerkspecialist!

 

Bestel nu hier online vuurwerk!