Kindervuurwerk Categorie F1

Door het besluit van de overheid verkopen wij dit jaar enkel kindervuurwerk uit categorie F1. Deze categorie bestaat uit fop vuurwerk zoals knalerwten en trektouwtjes en kindervuurwerk zoals sterretjes. Ondanks dat we allemaal toe waren aan een knallend einde van het jaar 2020, zit het afsteken van knal- en siervuurwerk er dit jaar helaas niet in. Beeker Tuincentrum was altijd dé plek voor het mooiste siervuurwerk en knalvuurwerk. Niet getreurd, wij hopen dat wij volgend jaar weer het mooiste vuurwerk van de regio Beek mogen verkopen en dat we de jaarwisseling 2021-2022 weer knallend en sprankelend maken. Koop kindervuurwerk uit categorie F1 bij Beeker Tuincentrum in Beek, in Zuid-Limburg.

Kindervuurwerk

Bij tuincentrum Beek koopt u dit jaar alleen kindervuurwerk, ook wel fop-en-schertsvuurwerk genoemd. Categorie F2 en F3 zijn tijdens de jaarwisseling van 2020-2021 verboden. Bij Beeker tuincentrum verkopen wij wel vuurwerk uit categorie F1. Dit is vuurwerk wat het hele jaar door is toegestaan zoals sterretjes, kleine ijsfonteintjes, knalerwten en trektouwtjes. Eén ding is zeker, komende oud en nieuw zal een stuk minder knallend zijn dan voorgaande jaren. Daarom kijken wij extra uit naar de jaarwisseling in 2021. Tot die tijd koopt u volop kindervuurwerk bij ons in het tuincentrum. Kom langs met uw kinderen, houd voldoende afstand en laat uw kinderen hun favoriete vuurwerk uitkiezen. Onze medewerkers lopen rond voor advies en vragen. Heeft u vragen over ons aanbod aan kindervuurwerk? Neem dan contact met ons op via 046 437 2881.

Bestel in onze webshop

 

 

Geen vuurwerk door Corona

Ondanks dat wij als vuurwerkliefhebbers enorm balen van het feit dat er dit jaar alleen kindervuurwerk is toegestaan, snappen wij de beslissing. Vanwege het coronavirus en de druk op de zorg, zit een knallende jaarwisseling er dit jaar even niet in. Wij denken aan onze mensen in de zorg en staan daarom volledig achter de beslissing van de overheid om het consumentenvuurwerk een jaar te verbieden. Wij wensen al onze bezoekers een gezellig en gezond 2021. Houd voldoende afstand, kijk vuurwerkfilmpjes van vorige jaren en drink een glaasje champagne met uw gezin, dan doen wij dat ook.

Koop vuurwerk bij Beeker Tuincentrum

Vanaf 12 jaar mag u kindervuurwerk kopen. Wij verkopen alleen vuurwerk aan kinderen ouder dan twaalf jaar. Het kindervuurwerk is doorgaans het hele jaar te koop bij bijvoorbeeld feestwinkels. Vuurwerk uit de categorie F1 verkopen wij daarom al eerder dan alleen de laatste drie dagen van het jaar. Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Beek en neem een kijkje op onze kleine vuurwerkafdeling. Wij verkopen onder andere het volgende binnenvuurwerk:

  • Sterretjes (verkrijgbaar in kleine, grote en kleuren varianten)

  • Kleine ijsfonteinen (speciaal voor binnen)

  • Trektouwtjes (geeft een kleine knal als u de touwtjes uit elkaar trekt)

  • Knalerwten (maken een knal als u de erwten op de grond gooit)

Ook koopt u buitenvuurwerk bij Beeker Tuincentrum:

  • Grondbloemen (grondtollen die tijdens het ronddraaien op de grond verschillende soorten kleuren geven)

  • Bengaalse fakkels (fakkels die met rook een kleur spuiten, wordt veel gebruikt tijdens het onthullen van het geslacht van een baby)

  • Luchthuilers (ook wel gillende keukenmeiden genoemd)

  • Stroboscoop (deze lichtbommen geven felle lichtflitsen)

Bestel in onze webshop

 

 

Fijne jaarwisseling vuurwerk

Wees voorzichtig met het afsteken van vuurwerk. Ondanks dat er bij categorie F1 vuurwerk weinig gevaar bestaat, is het verstandig om kinderen onder de twaalf, maar ook daarboven vuurwerk af te laten steken met een vuurwerkbril en een aansteeklont. Bij Beeker Tuincentrum verkopen wij naast kindervuurwerk ook vuurwerkbenodigdheden zoals aansteeklonten en vuurwerkbrillen. Veiligheid voor alles. Kom langs bij ons tuincentrum en koop kindervuurwerk voor een gezellige avond oud en nieuw. U vindt onze openingstijden op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk