Bloempotten en Plantenbakken

Voor bloempotten en plantenbakken bent u bij Beeker tuincentrum aan het juiste adres! Stijlvolle bloempotten en plantenbakken kunnen uw balkon, tuin, of woonkamer opfleuren en meer sfeer geven. Er zijn mooie combinaties te maken van diverse potten met verschillende groene kamerplanten er in. Of wat dacht u van mandwerk met prachtige bloeiende kamerplanten? Een niet te vergeten onderdeel van potterie is uiteraard ook glaswerk, ofwel vazen. Voor verschillende soorten boeketten zijn er verschillende soorten vazen die het beste bij elkaar passen. In ons tuincentrum vindt u hiervan een grote verscheidenheid. 

De verschillende soorten bloem- en plantenbakken van Beeker tuincentrum

Er zijn verschillende soorten en maten van bloempotten en plantenbakken verkrijgbaar. Wij hebben diverse materialen in ons assortiment, waarvan er weer verschillende maten en varianten verkrijgbaar zijn. Zo hebben wij onder andere:

Glas is uiteraard een geschikt materiaal voor bloemenvazen, maar bij planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staat glas ook erg mooi. Bij keramiek wordt er onderscheid gemaakt tussen binnen en buiten, zo kunnen geglazuurde potten 's winters buiten staan, maar bijvoorbeeld terracotta kan (afhankelijk van de kwaliteit) 's winters beter naar binnen. Kunststof is een zeer voordelig materiaal, dat vochtbestendig is en in vele kleuren wordt uitgevoerd. Mandwerk is vaak te vinden in schattige combinaties met bloeiende plantjes, voor een romantische uitstraling. Ook zinken potten zijn de afgelopen jaren niet uit het zich geweest, met de stoere robuuste uitstraling. 

Bloempotten en plantenbakken voor binnen en buiten

Er zijn verschillende materialen die zowel binnen als buiten kunnen staan. Bij bijvoorbeeld terracotta is de kwaliteit variërend, waardoor het bij sommige varianten beter is om deze niet buiten te plaatsen in de winter. Voor terracotta geldt het advies altijd: de pot onderste boven opbergen zodat er geen water in kan blijven staan. Voor mooie kamerplanten zijn er verschillende mogelijkheden om combinaties te maken die uw huis een frisse en sfeervolle uitstraling geven. Heeft u weinig ruimte beschikbaar? U kunt ook kiezen voor hangplanten voor binnen!  

Bloempotten en plantenbakken van Beeker TuincentrumPlantenbakken en bloempotten van Beeker Tuincentrum

Sfeervolle potterie en mooie woon accessoires

Wanneer u mooie potterie combineert met kamerplanten en woon accessoires kunt u ieder seizoen weer variëren met kleuren en materialen. Op deze manier heeft u steeds weer een vernieuwende stijl in huis, zonder hier veel geld aan uit te geven. In ons tuincentrum in Limburg bent u aan het juiste adres voor sfeervolle potterie, kamerplanten en tuinplanten om uw huis en tuin op te fleuren! 

Graag tot ziens bij Beeker tuincentrum voor potterie en meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om mooie combinaties samen te stellen van bloempotten, plantenbakken en planten. U kunt in ons tuincentrum voldoende inspiratie opdoen om huis en tuin op te fleuren. Ook vindt u bij ons mooie cadeaus zoals planten arrangementen, die vaak erg in de smaak vallen! Ons tuincentrum is gevestigd in Beek en 7 dagen per week geopend. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 046 437 2881, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum!